Menu

VAN MOSSEL MERCEDES-BENZ Algemene voorwaarden

DISCLAIMER VAN MOSSEL MERCEDES-BENZ ONDERHOUD

© 2018 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Van Mossel Mercedes-Benz en niet geldig i.c.m. andere acties. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. *Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een ruitreparatie. Afhankelijk van de door u gekozen verzekering kan er sprake zijn van een eigen risico. Controleer dit bij uw eigen verzekeringsmaatschappij. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door een Mercedes-Benz Servicepunt. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden. Als u zich af wilt melden voor verdere correspondentie van www.vanmosselmercedes-onderhoud.nl kunt u een mail sturen naar afmelden@dtcmedia.nl. Wij zullen er voor zorgen dat u afgemeld wordt. Meld hierbij voor welke site u afgemeld wilt worden. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. DTC Media, Online Precisie Marketing.

Werkplaats afspraak

Gemakkelijk en snel: direct een werkplaatsafspraak maken voor één van onze onderhoudsdiensten. U regelt het hier! Selecteer uw vestiging, kies een beschikbare datum, vertel ons wat de gewenste werkzaamheden zijn en laat tenslotte uw contactgegevens achter. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Werkplaats afspraak maken

Direct offerte

Van Mossel Mercedes biedt u graag vooraf duidelijkheid over de te verwachten onderhoudskosten. Openheid en eerlijkheid, daar houden wij van. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten van de onderhoudsdienst(en) die u wenst. U ontvangt uw offerte zo spoedig mogelijk.

Direct offerte formulier


Bekijk het privacy statement

Velden met een * zijn verplicht.

Van Mossel contact

Op deze website schetsen wij u een uitgebreid beeld van alle mogelijkheden rond onderhoud bij Van Mossel Mercedes. Toch kan het voorkomen dat u een vraag heeft waarop onze informatie geen antwoord geeft. Neemt u dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in, dan reageren wij zo snel als wij kunnen.

Contact formulier


Bekijk het privacy statement

Velden met een * zijn verplicht.